Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Susține-ne

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit

Anual, toți cei care realizează un venit pot redirectiona 3,5% din impozitul pe venit către o asociație sau fundație pe care doresc să o susțină. Toți salariații și pensionarii pot redirecționa 3.5% din impozitul pe venit.

Efectiv se completează formularul 230 și se depune la ANAF (trimitere prin poștă sau on-line, dacă ești înregistrat în spațiul virtual ANAF).

Poți decide ca redirecționarea să se întâmple pe un an sau pe 2 ani.

Suma astfel redirecționată ajunge direct la Fundația Patria Credit pentru derularea proiectelor de susținere a mediului rural.

De ce este important să redirecționezi?

În primul rând, și cel mai important: este dreptul tău de a decide cum sunt utilizați acești bani și îți permite să poți vedea efectiv impactul pe care banii tăi îi au în comunitate.

Sponsorizare

Anual, toate companiile care pot beneficia de o importantă facilitate fiscală și genera impact în comunitatea în care activează, pot direcționa o parte din impozitul pe care îl plătesc către stat pentru a susține o cauză socială și a crea impact în comunitatea în care activează.

Redirecționarea se face sub forma unei sponsorizari, astfel:

  • 20% din impozitul pe profit pentru companiile care sunt impozitate pe profit.
  • 20% din impozitul pe venit pentru companiile care sunt impozitate pe venit (microîntreprinderi)

Vă invităm să susțineți Fundația Patria Credit și să contribuiți la creșterea mediului rural românesc.

Fundația Patria Credit este înscrisă în Registrul Special al Asociațiilor și Fundațiilor.