Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Impactul social al microfinațării

Realizăm un studiu privind impactului microfinanțării în comunitățile rurare, urmărind crearea premiselor și a metodologiei pentru elaborarea unui set de indicatori ai impactului social aplicabili de către instituțiile de microfinanțare care activează în mediul rural.
Obiectiv:
Realizarea unui studiu privind impactului microfinanțării în comunitățile rurale, urmărind crearea premiselor și a metodologiei pentru elaborarea unui set de indicatori pentru măsurarea impactui social aplicabil de către instituțiile de microfinațare care activează în mediul rural.
Activități:

Aplicarea de metotodologii de cercetare și analiză, pe baza informațiilor culese din trei comunități rurale – Scărișoara, Târgu Frumos și Matca – cu o puternică activitate de microfințare și corelarea acestora cu date statistice, din surse publice.

Cercetători și specialiști implicați:

Dna Claudia Petrescu – cercetător științific superior în cadrul Institutului de Cercetare pentru Calitatea Vieții și conferențiar la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București.

Dna Roxana Săvescu – conferențiar în cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu, Departamentul de Inginerie Industrială și Management. Peste 20 de ani de experiență în microfinanțare și finanțare rurală în diverse țări din Europa de Est, Asia Centrală și de Sud-Est, Africa).

Dna Felicia Relenschi – consultant în management și afaceri cu o vastaă experiență în managementul serviciilor financiare

Vrei sa devii partener in proiect? Scrie-ne si ne vom bucura sa colaboram.
Contactează-ne
Vrei să fii beneficiar în proiect? Scrie-ne și vedem ce putem face împreună pentru comunitatea ta.
Contactează-ne
Vrei să fii voluntar în proiect? Îți mulțumim anticipat pentru implicare.
Contactează-ne