Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Despre noi

Conștientizăm decalajul dintre urban și rural și nevoia reducerii sărăciei, precum și importanța păstrării autenticității și vibrației unice a satului românesc.

Credem că ruralul românesc se poate dezvolta prin învățare, prin creșterea abilităților antreprenoriale ale comunității și prin suport și inovare socială.

Promovarea agriculturii digitale și a noilor tehnologii pot crește rezistența și competitivitatea, fiind un pas către o agricultură de bază mai eficientă, mai productivă și mai avantajoasă economic.

Vom contribui la transformarea comunităților rurale cu toată dedicarea, implicarea și cunoștințele acumulate în cei peste 15 ani de când suntem în sânul comunităților rurale. Și vom căuta parteneri care își doresc același lucru.

 

PARTENERI:

Bancă româneasca locală care oferă produse și servicii financiar-bancare prin cele patru divizii specializate: Persoane Fizice, Afaceri Mici (microîntreprinderi), IMM și Afaceri Agro.

Peste 120.000 de clienți, 3,5 miliarde lei active, 45 de unități, prezență în 41 de orașe, banca listată la BVB, performanță financiară pozitivă.

Instituție financiar bancară cu expertiză și experiență în microfinanțare și produse financiare dedicate segmentului producătorilor agricoli și micilor antreprenori din mediul rural.

17 ani de expertiză, peste 15.000 de clienți finantați, top 3 lider microfinanțare, membru European Microfinance Network, performanță financiară pozitivă.